Cursusinhoud Cursusdata Offerte aanvragen

Wij verzorgen incompany VBA Excel Gevorderde training in Brussel bij u op locatie. Heeft u een groepje medewerkers om te trainen, neem dan contact met ons op via bovenstaande Offerte aanvraag button

In deze vervolg cursus van VBA gaat u meer programmeren. U leert modulair programmeren om sneller en effectiever macro’s in te zetten. Tijdens deze 2 daagse cursus worden er ook connecties gemaakt met macro’s die worden aangestuurd naar Access en Word.

Vereiste voorkennis

Om deel te nemen aan deze cursus dient u in ieder geval de basis, gevorderde en expert en VBA Basis kennis in Excel te beheersen.

Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor ervaren Excel-gebruikers die de basis va Visual Basic for Applications al gebruiken en effectiever willen werken met VBA.

Trainingsinhoud

In deze praktijkgerichte training krijgt u inzicht in hoe sneller modulair kunt programmeren in VBA, gegevens uit Access databases benaderen, keuzelijst-formulieren combineren en debugging in VBA Excel.

Deze VBA Excel Gevorderde training geven wij in open rooster verband in Eindhoven en Maastricht. Heeft u een groepje medewerkers binnen uw organisatie dan is het financieel aantrekkelijk om een incompany VBA Excel Gevorderde training te organiseren bij u op locatie in Brussel.

Indien u geïnteresseerd bent in een van bovenstaande VBA Excel trainingen dan kunt u contact met ons opnemen. Voor de volledige trainingsinhoud klik de bovenstaande link.