Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

Bent u met uw bedrijf gelokaliseerd in Brussel en omgeving? En zoekt u een betrouwbare partner in het verzorgen van Excel Basis trainingen. Wij verzorgen de Excel Basis training bij u op locatie/kantoor. Tegen een scherp incompany tarief kunnen wij een Excel Basis training verzorgen voor u en uw medewerkers. Het overzichtelijk verwerken van alle Excel data staat voorop in de Excel Basis training

Voor beginnende cursisten die nog geen ervaring hebben in Excel kunnen wij een Basis training organiseren. In de Excel basis training leert u de basis vaardigheden van Excel kennen. Westhaghe Training & Advies biedt Microsoft Excel basis cursus aan in verschillende trainingsvormen.

Leer in deze cursus op een snelle en efficiënte manier met Excel werken. In de Excel basis cursus leert u de basis vaardigheden van Excel kennen. Opmaak en efficiëntie staan hierin centraal maar u maakt ook kennis met formules binnen Excel.

Onze Excel docenten kunnen zowel in het Nederlands als in het Engels de Excel trainingen verzorgen.

Bent u als cursist niet zeker over uw eigen kennisniveau in Excel? Wees gerust, wij hebben in samenwerking met onze Excel docenten een toets ontwikkeld waarmee u zelf kunt kijken welk trainingsniveau voor u geschikt is. De Excel kennistest kunt u vinden op 1 van onze partnerwebsites.

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. Tijdens deze training wordt naast de cursusinhoud natuurlijk ook ruimte vrij gemaakt voor vragen aan de trainer. Om deel te nemen aan deze cursus is voorkennis aangaande het besturingssysteem van Microsoft (Windows Vista, 7, 8 of 10) een vereiste. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Training inhoud Excel 2016 Basis

Leer in deze basis training op een snelle en efficiënte manier met Excel 2016 werken. Iedereen die de basisvaardigheden van Excel 2016 onder de knie wil krijgen kan deelnemen aan deze Excel basis training. Onderwerpen die centraal staan training zijn onder andere;

  • Verkennen van Excel
  • Invoer en navigatie in Excel
  • Bestanden gebruiken
  • Rij- en kolombewerkingen in Excel
  • Een werkblad bewerken
  • Maken van berekeningen
  • Opmaak
  • Pagina-indeling en afdrukken