Heeft u een bedrijf in de regio Brussel en wilt u niet teveel reizen voor een Excel training? Westhaghe Training & Advies biedt incompany Excel training in Brussel en omgevingsgebied. Zoekt u voor uzelf of voor een groepje een Excel training in Brussel, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Het programma Microsoft Excel gaat steeds belangrijker worden in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven verwachten van werknemers enige kennis van het Microsoft Office pakket en dan specifiek van Microsoft Excel

Het komt vaak voor dat personeel die kennis nog niet goed beheerst, speciaal daarvoor hebben wij van Westhaghe Training & Advies Excel trainingen ontwikkeld waarbij de theorie en praktijk samenkomen.

Excel curus kunnen wij verzorgen op diverse niveau's. Voor de beginnende gebruiker hebben wij een training ontwikkeld voor de basisbeginselen. Daarnaast hebben wij Excel training voor Gevorderden en voor de echte Excel Experts is er een Expert training.

Al onze Excel trainingen zijn beschikbaar in de volgende versies:

Cursussen zijn ook in te plannen waarbij u zelf de onderwerpen in de training bepaald. Wij noemen dit een maatwerk training meer informatie aanvragen voor een training bij u op locatie in Brussel? Vraag direct een Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..