Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van inhouse PowerPivot trainingen. U bent gelocaliseerd in Brussel en wilt graag voor uzelf of meerdere collega's een PowerPivot training bij u op kantoor organiseren. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een maatwerk training PowerPivot Gevorderd in Brussel en omgeving

In deze training Excel PowerPivot herhalen we in sneltreinvaart de stof van Excel Power Pivot Basis (Level 1). Je bent al enthousiast over Power Pivot en je wilt nog meer weten over DAX formules en de overige mogelijkheden die Power Pivot te bieden heeft. Niet alle DAX functies kunnen behandeld worden omdat het er simpelweg veel te veel zijn net als in Excel. Maar na afloop van de training heeft u een overzicht van de verschillende functie categorieën zodat u zelf verder kunt puzzelen en ontdekken.

De training PowerPivot Gevorderd - DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Om deel te nemen aan deze training dient de cursist over een goede kennis van Microsoft Excel te beschikken en dient u de onderwerpen uit de training PowerPivot Basis (Level 1) te beheersen.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie in Brussel te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel training aan voor uw locatie in Maastricht!