Cursusinhoud English course Offerte aanvragen

Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van inhouse PowerPivot trainingen. U bent gelocaliseerd in Brussel en wilt graag voor uzelf of meerdere collega's een PowerPivot training bij u op kantoor organiseren. U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar een maatwerk training PowerPivot Basis in Brussel en omgeving

In deze Excel PowerPivot training leert de cursist hoe je in Microsoft Excel een PowerPivot model samenstelt en vervolgens daarop een rapportage maakt met draaitabellen en draaigrafieken. De gegevens komen uit diverse bronnen zoals uit gekoppelde Exceltabellen, uit tekstbestanden of uit Databases. Je leert de verschillen kennen tussen een platte Database en een relationele Database en je maakt kennis met DAX functies om berekeningen ‘los’ te laten op uw data. Je maakt ook kennis met enkele DAX functies. Wil je hier meer over weten dan kun je deelnemen aan de vervolg training Power Pivot Gevorderd (level 2)

Deze Excel PowerPivot basis training is geschikt voor ervaren Excel gebruikers die uit verschillende databronnen analyses en rapporten willen genereren en ontwerpen.

Om deel te nemen aan deze training dient de cursist minimaal de onderwerpen uit onze trainingen Excel Basis (level 1) en Excel Gevorderd – Tabellen & Databases (level 2) te beheersen .

Deze Basis PowerPivot training geven wij in groepsverband op uw eigen locatie in Brussel of in ons open rooster in Assen / Utrecht.