Offerte aanvragen

U zoekt een PowerPivot training in Brussel. Wij kunnen bij u op locatie in Brussel een inhouse training organiseren om u zodoende alle voordelen van PowerPivot te leren.

Werkt u binnen uw organisatie veel met draaitabellen en/of draaigrafieken en wilt u hier meer over leren, dan raden wij u de Excel PowerPivot cursus aan. Tijdens de cursusdag leert u de aspecten om gegevens te koppelen in tabellen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van Acces-database en tekst-bestanden.

Westhaghe Training & Advies heeft een trainingsprogramma opgesteld waarbij verschillende DAX-functies (Data Analysis Expressions) worden behandeld tijdens deze 1 daagse cursus. Als voorbereiding voor deze cursus wordt geacht dat de cursisten minimaal een Excel Gevorderde niveau hebben. Gedurende de cursus worden zowel de technieken al theorie behandeld. Hierdoor maakt u effectief gebruik van uw cursustijd en heeft u direct de mogelijkheden om de geleerde stof toe te passen in uw dagelijkse werkzaamheden. Al onze trainingen worden middels de hands-on methode gegeven, dit houdt in dat de cursisten op de cursusdag met behulp van een gecertificeerde docent zelf aan de slag gaan met het programma Excel. Door het toepassen van deze manier creeert de docent een optimaal trainingsgevoel. De inhoud van de training PowerPivot voor Excel 2013 kan in zijn geheel aan uw wensen worden aangepast. Op deze manier heeft u een maatwerk PowerPivot training met een optimaal rendement.

Training inhoud PowerPivot Excel 2013 & 2016

In deze PowerPivot training leert de cursist hoe je in Excel een PowerPivot model samenstelt met draaitabellen en draaigrafieken. Onderwerpen die centraal staan in de PowerPivot training zijn onder andere;

  • Verschil tussen Excel datasheet en PowerPivot
  • Gegevens importeren zoals CSV, Access, SQL, ODBC
  • Relaties tussen tabellen maken
  • Werken in het PowerPivot venster
  • PowerPivot Tabel en grafiek
  • Een KPI maken
  • Data Analysis Expressions en de verschillende DAX functies zoals TOTALYTD, SUMX, COUNTROWS, LOOKUP

Deze PowerPivot training is bedoeld voor eindgebruikers die geavanceeerdere Excel grafieken en tabellen wilt uitbreiden met functies door middel van gegevensbronnen aan elkaar te koppelen.

Voor een volledig overzicht van de training klik op de bovenstaande link. De cursist dient de vaardigheden van Excel 2013 / 2016 Gevorderd training te beheersen. Indien deze gevorderden vaardigheden ontbreken, adviseren wij u om eerst de Excel 2013 gevorderde training te volgen. Kennis van relationele database theorieën is een pré.