Offerte aanvragen

Veel mensen kunnen moeiteloos met Excel werken. Met tools die binnen Power BI beschikbaar worden gesteld zal dit in de toekomst alleen nog maar beter worden. Binnen Power BI wordt het opschonen van data, doorzoeken en filteren van miljoenen rijen én het visueel maken van data nog eenvoudiger. Westhaghe Training & Advies biedt in deze 1 daagse praktijkgerichte Power BI trainingen de gebruikers onder andere snel grote hoeveelheden data analyseren door gebruik te maken van Excel data modellen. Daarnaast worden gedurende de training gebruik gemaakt van data van verschillende externe gegevensbronnen die met Power Map, Power View en Power Pivot uitwisselbaar zijn. Door de praktijkgerichtheid van deze Power BI training worden theorie en technieken vervolgens geoefend, waardoor gegarandeerd is dat Power BI Excel gebruikt wordt op de manier die optimaal resultaat oplevert.

Business Intelligence (BI) bestaat uit de verzameling hulpprogramma’s en processen die mensen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 bevat diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden. Binnen Excel 2013 en 2016 zit de BI functies standaard verwoven in de Office versies.

De inhoud van deze Power BI training kunt u geheel aan uw eigen wensen aanpassen als u kiest voor een inhouse Power BI training. Hierdoor kunt u uw eigen bestanden kunt gebruiken tijdens de training. Op deze manier ervaart u optimaal rendement van de Power BI Excel training. Onderwerpen die centraal staan in de Power BI training zijn onder andere;

  • Quick Analysis
  • Power Pivot
  • Quick Explore
  • Power View
  • Power Map
  • DAX functies zoals Datum- en tijdfuncties, Filterfuncties (DAX) tabel, Logische functies (DAX) tabel
  • Data Analysis Expressions en de verschillende DAX functies zoals ABS Functie, FIXED Functie, FORMAT Functie, ALLEXCEPT functie

Deze Power BI Excel training is bestemd voor BI-consultants, analisten, power users, eindgebruikers, IT-professionals en geavanceerde Excel gebruikers die vertrouwd willen worden met de mogelijkheden die Power BI Excel biedt.

Om deel te nemen aan deze Excel Power BI training dient de cursist in ieder geval de onderwerpen uit de Excel Gevorderde training te kunnen uitvoeren.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie in Brussel te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Power BI training via de chat of bel ons op +3120 3080 466!